Training Interpersoonlijke Competentie

Heb jij het idee, dat jij of jouw organisatie je echte kracht onbenut laat? Dan is het tijd voor actie, want talent dat je niet benut keert zich vroeg of laat tegen je. In de training ‘Ontwikkeling Interpersoonlijke Competentie’ krijg je concrete handvatten om jouw ongebruikte potentieel te ontsluiten, zowel in je huidige baan als in een volgende stap in je carriere.

Praten doen we genoeg, hoe doeltreffend is je communicatie?

Dit gaan we doen

Tijdens de training staat de praktijk en de ontwikkelingsvraag van de deelnemers centraal. Bij ons dus geen rollenspelen of acteurs, maar een vertrouwde omgeving waarin we samen analyseren wat er effectiever en beter kan. Er wordt gewerkt vanuit de kwaliteiten, talenten en aspiraties van de deelnemer. Natuurlijk is er ook aandacht voor de onhandigheden, waarmee de deelnemer zichzelf te kort doet. We laten zien wat de alternatieven zijn en nodigen mensen uit om hiermee te experimenteren. Zo werken we toe naar meer koersgevoel, regie over de situatie en overtuigingskracht op je gesprekspartners. De training is daarmee een prima reflectiemoment en een goede voorbereiding op een belangrijke verandering of op komende onzekerheden. Deelnemers zien de training vaak als belangrijk keerpunt in hun (professionele) leven.

Met de gemixte groep hebben we het ook buiten de trainingsuren gezellig en de heerlijke locatie aan het strand van Noordwijk biedt kans om lekker uit te waaien.

Dit levert het op

Wat voor het leven geldt, gaat ook op voor deze training: wat je investeert bepaalt in belangrijke mate de opbrengst. Bij deelnemers zien we dikwijls de volgende duurzame effecten:

 • Je bent meer uitgesproken en bepalend geworden over wat je wilt en nodig hebt – thuis en op je werk
 • Je hebt meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en besluitvaardigheid
 • Je weet waar je kracht ligt en werkt vanuit een prettig zelfbewustzijn
 • Je hebt meer opties om te bereiken wat je wilt
 • Je inspireert anderen op basis van authenticiteit en oprechte interesse
 • Je kan gemakkelijker omgaan met bedrijfspolitieke spelletjes en egocentrisch gedrag
 • Je weet duidelijker wat echt belangrijk is in je werkende leven
 • Je hebt een supportgroep van gelijkgestemde professionals

Investering

Training Interpersoonlijke competentie € 2.860,- excl. BTW, Accommodatie ± € 937,-.
Het bedrag wordt voldaan na ontvangst van de factuur.

Duur

5 dagen (wo-vr + ma-di, zodat je het weekend hebt om te reflecteren)
Intervisie: na 2½ – 3 maanden

Inschrijfformulier

Training Interpersoonlijke Competentie
 • Persoonlijke gegevens
 • Wanneer u op aanvragen klikt, gaat u akkoord met de hieronder genoemde aanmeldingsvoorwaarden.

Aanmeldingsvoorwaarden

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich in overleg met de trainers laten vervangen. Bij annulering drie maanden tot 6 weken voor datum behouden wij ons het recht voor 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij annulering 6 tot 3 weken voor datum wordt 75% van de kosten doorberekend. Bij annuleringen korter dan drie weken wordt de gehele activiteit voor 100% in rekening gebracht.

Na ontvangst van uw aanmelding volgt een schriftelijke bevestiging. Enkele weken voor de aanvangsdatum ontvangen de deelnemers nadere informatie met betrekking tot de training.

Informatie aanvraagformulier

Training Interpersoonlijke Competentie
 • Persoonlijke gegevens